Kan de fleste golfspillere stoppe over Top Golf Swing? Hvordan?

Kan de fleste golfspillere stoppe over Top Golf Swing? Hvordan?

Har du svært ved at stoppe med at komme over den øverste golfsving hver gang du svinger golfklubben? Kan du finde dig selv at gentage det samme over det øverste problem, selvom du har adresseret din svingposition i overensstemmelse hermed? Faktum er, at dette problem synes at være de største fejl i golfarenaen og den største grund til, at mange golfspillere ikke kunne få lavere score for at opnå et enkelt handicap. Når det er sagt, er der stadig håb om forbedringer for at afbøde dette problem, hvis du vedtager det rigtige system i at udføre golf swing.

Uddanne dig selv om, hvad og hvordan over det øverste problem faktisk opstår, er den første vigtige ting i processen for at stoppe at komme over den øverste golfsving. Dette irriterende og irriterende problem opstår normalt, når du placerer golfklubben for meget på indersiden af ​​svingplanet, hvilket vil få din sving til at være uden for midten fra bolden. Dybest set er det som at placere et scythe svingmønster eller sidelæns i sin bue snarere end at tage golfklubben position på en rettere og opretstående svingbue. Når du placerede dig selv på den forkerte måde, ubevidst som når du udfører backswing, vil klubhovedet blive kastet væk fra svingbanen, hvilket resulterer i et skudt skud til venstre og rammer toppen af ​​bolden. Mange golfspillere er ikke klar over at lave disse fejl, fordi dette problem naturligvis er meget svært at opdage. Derfor er mange golfspillere blevet gentaget over det øverste problem mange gange uden at indse det.

Har du nogensinde været i en situation, hvor over det øverste problem gentagne gange gentages, selvom du har adresseret og placeret dig korrekt. Dette er det mest frustrerende øjeblik for de fleste golfspillere. Den kendsgerning, at de har betingelse selv at slå rigtigt, men de stadig udfører det samme problem. Årsagen til dette er, at når du går til backswing, er der for tidlig bevægelse af overkroppen i nedsvingen, hvor din overkrop altid vil gå videre end din underkrop. Derfor skal stillingen fra backswing til downswing rettes først for at få det perfekte lige og længere skud. Ærligvis sker denne situation ubevidst, og hvis du ikke tager de nødvendige skridt for at fjerne dette problem, sker det hele tiden for dig.

For at stoppe med at komme over den øverste golfsving, er det afgørende for dig at søge det rigtige rette sæt vejledning. Efter det rigtige system til din golf swing vil bestemme konsistensen af ​​din golf swing hver gang du spiller golfspil. I processen med at mildne dette problem sker igen, skal du blot følge nedenstående vejledning, så du får den grundlæggende ide, hvordan du kan stoppe med at komme over det øverste problem gradvis:

At holde en ordentlig golfgreb

At have en god ordentlig golf greb bestemmer din golf swing uden over det øverste problem. Hovedprincippet at forstå i håndtering af et golfgreb er at sørge for, at du har det rette greb under tryk. Ud af skala 1-10 bør dit grebstryk ikke overstige 7 gribetryk, da dette kun vil gøre din kropsmuskel spændt op og til sidst ikke opnå den naturlige sving.

At få den rigtige golfstilstand

Over toppen kan elimineres fuldstændigt, hvis du vedtager den rigtige golfstilstand under udførelsen af ​​golf swing. Din kropsholdning skal være i afslappet tilstand og ikke for stiv. Stivning af din kropsmuskel vil føre til ubalance kropsbevægelse. Sørg for, at dine fødder er åbne i henhold til den klub, du bruger. Ideelt set, hvis du bruger jern nummer syv, skal din fødder holdning tilpasse sig din skulder er bred. Bøj din krop fra hoften og sørg for at du ikke brækker ryggen.

Forstå den rigtige svingmekanik

At forstå denne grundlæggende er vigtig, da du vil forstå, hvordan en god golf swing skal udføres. Det vil begynde med at få den rigtige rette krop adressering. Som du går til backswing er det vigtigt for dig at trække din klub langsomt i linje med målet. Når du har nået den maksimale backswing, skal du sørge for, at din venstre skulder er direkte under din hage. Hold altid hovedniveauet under backswing. Hold øje med bolden hele tiden. Når du går til nedturen, må du ikke tvinge det til at ske. Lad momentet finde sted og hold øje til bolden hele tiden. Følg igennem alle til bagsiden og vend din krop til målet. På dette tidspunkt, hvis din krop ikke er afbalanceret, skal du kontrollere din kropsstilling under adressering af begyndelsespunktet golfsving.

Denne tre professionelle vejledning du bør anvende under udførelsen af ​​din golf swing og under udførelsen af ​​din golf swing} du vil kunne se forskellen i dit golf swing mønster og kunne stoppe komme over det øverste golf swing problem på ingen tid.