Mærkevarer golfklubber – Sådan Bedømmer du et nyt sæt hver 6 måneder

Mærkevarer golfklubber – Sådan Bedømmer du et nyt sæt hver 6 måneder

Som en seriøs golfspiller ved du, hvor vigtigt et godt sæt golfklubber er, da det ikke kun forbedrer dit spil, men øger gloryfaktoren ved at eje et dyrt sæt.

Der er mange golfklubber til rådighed på markedet i disse dage, og deres priser spænder fra gennemsnit til meget dyrt. Men vidste du .. Du kan faktisk få dig selv af høj kvalitet golfklubber, der er branded, til halv pris? Jeg henviser til brugte golfklubber. “Er ikke brugte håndklubber lav kvalitet eller beskadiget?” Spørger du. Svaret er “nej”. Mængden af ​​besparelser, du vil gøre på det forejede marked, vil virkelig overraske dig.

 

Hvor kan jeg finde brugte biler?

Du kan finde godt dem på den lokale avis eller golf magasiner. Se på annoncens sektioner. En anden mulighed er at se på internettet. Du vil finde masser af aggressivt prissatte klubber på internettet, der er meget høje i kvalitet. Du bliver nødt til at lægge en vis indsats og gøre nogle undersøgelser.

Du vil opdage, at der er masser af websteder på internettet, der giver nyttige oplysninger relateret til brugte golfklubber. Sådanne hjemmesider kan omfatte opdateret prisfastsættelse, anmeldelser samt anbefalinger af hvilke forhandlere du kan købe golfklubber fra.

Det ville være fordelagtigt for dig at passe på golfklubs tilbud på og uden for internettet. Golffanatikere, der er seriøse om spillet, handler ofte i deres gamle golfklubber for de mere opdaterede modeller, og disse gamle klubber kommer til ender til at indgå i golfforhandlede butikker med et massivt skåret pris.

Hvis du er en del af et klub eller golf-fællesskab eller endog et forum, kan du endda få førstehånds information fra spillere, der ønsker at sælge deres gode klubber til at købe noget bedre. Det er her, du kan gøre en endnu bedre besparelse.

Rige forretningsfolk bruger ofte golf som en måde at socialisere sig med andre forretningsfolk på, og de er næsten aldrig berørt af deres golfklubber. De vil holde sig ajour med det nyeste af golftilbehør, bare for at se den del, og fortsæt med at ændre deres udstyr hvert par måneder. Du vil ikke finde disse slags mennesker på fora selv, da de hovedsagelig vil handle deres ting i en forejede butik.

Har du allerede fået flere ideer? Har dit sind begyndt at krydsse? Godt!

Bare et ord af forsigtighed. Køb ikke pre-ejede golfklubber fra eBay, uanset hvad du gør. Grunden til, at jeg siger dette er, at der ikke er nogen garanti for, hvad du får på eBay. Du kan muligvis ikke bemærke på eBay-billederne, men der kan være chips eller nogle fine hairline-revner i nogle af de brugte klubber. Du kan lige ender med en citron.

Certified online brugte golf butikker er et godt sted at købe. Disse online-butikker specialiserer sig i præ-ejede golfklubber og tilbehør, og de giver en 100% garanti og garanti – lige så god som at købe nye. De har eksperter, der omhyggeligt inspicerer hver golfklub for at sikre alle de udstyr, de sælger retningslinjer for kvalitetskvalitet.

Du vil være i stand til at finde de mest kendte mærker på disse præ-ejede butikker som Callaway, Odyssey, Taylormade, Cleveland osv.