Snyd 101 – En Golf etikette primer

Snyd 101 – En Golf etikette primer

Jeg håber du nyder denne uges fremhævede historie. Når du har læst det, send mig venligst dine personlige yndlingserfaringer om dette emne. Jeg vil gerne medtage mange historier i en større samling af golfetikettrelaterede historier. Tak på forhånd.

Bobby Jones sagde en gang, “der er golf” og der er turnering golf & hellip; og de to er ikke meget ens “. Jeg siger, “der er nybegynder golf og der er seriøs golfspiller” golf “og det samme kan siges. De er ikke meget ens.

Når en nybegynder ikke følger reglerne, er det normalt fordi de ikke ved det rigtige fra forkert. Når fyre (eller gals) mødes og spiller  øl golf & rdquo; Bare for sjov, er det OK ikke at holde point og bare spille for sjov. Bare overhold disse grundlæggende etikette regler for golf og andre:

  • Regler golfbanen. Udskift divots og reparer kugle mærker på den grø
  • Spil så hurtigt som muligt, og hold et tempo i spil, der ikke holder op med spillere bag dig.
  • Stil stille og roligt, mens andre spillere rammer og ikke går i nogen sættelinje på grø

MEN det er en anden historie, når erfarne spillere føler at fortolke reglerne & deres måde & rdquo; Er en ret, ingen bør turde at stille spørgsmålstegn ved. For disse spillere er der kun ét ord til at beskrive, hvad de gør; AT SNYDE!

Måske har jeg kun bemærket det mere i det seneste, men det er fantastisk at se klubklubber eller medlemmer af golfbranchen blatant snyde og tro det er OK. De behandler mulliganer, overskud, foretrukne løgne hvor som helst, og mentale bortfald ved at tælle deres aktuelle slag som det er en normal del af spillet, som ingen kender. De er forkerte, jeg bemærker.

En af golfens mange skønheder er, at hver spiller er deres egen dommer eller dommer, der er ansvarlig for at håndhæve deres egne regler. Med alle taler om golf er et æresspil, hvorfor er en sport, der udmærker balancen mellem dygtighed, konkurrence og integritet, hvorfor en sådan accepteret del af spillet for nogle spillere? Jeg forstår aldrig, hvad de tænker, bortset fra at golfbanen gør en ideel ramme for enhver person med mentaliteten af, hvad de ikke kan se, vil ikke skade dem.

Golf er en speciel sport, med et stort flertal af golfspillere ærlige og troværdige. Mine tidligste minder på golfbanen husker at se poser af smukke klubber står uden opsyn foran klubhuset og tænker nogen kunne stjæle disse når som helst. Jeg husker min far, der fortæller mig, at golfbanen er det sikreste sted rundt, fordi golfspillere er de mest ærlige mennesker, du finder overalt. Omkring klubhuset er en ting, men på banen, hvor ingen ser (eller de tror) er en helt anden historie, især når de konkurrencedygtige juice begynder at strømme og egoer overtager. Intet overrasker mig mere.

Til posten anser jeg ikke personligt at snyde, når du overtræder en regel uden at indse det. (Golfreglerne har aldrig været en let læst eller meget forståelig). Jeg mener også, at en spiller ikke bør straffes på grund af golfbanens dårlige tilstand, men reglen om golfgudene er ikke enig. Under min ungdom, der spillede på offentlige kurser, var tommelfingerregelen foretrukket liggende på fairwayen og lader den ligge i ru.

De fleste venlige og afslappede spil spilles ved hjælp af paradisregler, hvilket betyder at flytte bolden til en foretrukket løgn på ethvert skud, er OK. Dette er især tilfældet, når golfspiller først lærer at spille spillet. Den eneste, men i den sidste sætning er dette; Hvis du vil flytte bolden, bevæger DON & T’det ikke tættere på hullet, NOGENSINDE.

Den snydende jeg beskriver er enten, når reglerne er overtrådt, eller scoren på kortet afspejler ikke det faktiske antal svingninger ved bolden eller BÅDET. De går normalt hånd i hånd.

Har du set TGW-reklamen på Golf Channel med to fyre i en vogn, der tilføjer en spiller score. Efter at have afspillet mange skud, plus en i vandet og en ud af grænsen, siger han, giv mig en fire. Jeg er klar over, at dette er lidt langt hentet, men lad mig dele nogle af, hvad jeg har set på golfbanen slagmarken. Dette er egentlige begivenheder, jeg har set med hver spillerens navn forklædt for at beskytte yderligere personlig forlegenhed.

Spiller 1

Har du nogensinde spillet med en person, de kalder & “dommer”. Det er fordi han altid holder en ekstra bold i lommen og slipper den ud, når han ikke kan finde sit originale skud. En runde, da jeg så ham, kigget efter en bold, der skåret ud af grænsen, så jeg ham tage en bold ud af lommen og kaste den frem for at spille den. Jeg råbte, & du vil ikke spille den ene, er du ? Han havde et sygt udseende, da han indså, at jeg fangede ham.

Ved en anden lejlighed så jeg på, at han søgte 20-30 meter borte, hvor hans bold faktisk var. Faktisk fandt jeg sin bold (jeg ved det, fordi jeg så logoet på den sidste grønne, mens han satte), så kaldte jeg og hvilken bold Spiller du ? Hans back-up plan bare i tilfælde af at dette sker er at sige, at den har et tv-logo fra Domstolen. Da det aldrig gør, dråber han en og spiller uden straf.

Når han ikke bevæger bolden i det grove (næsten altid tættere på hullet) og giver sig en foretrukken løgn, spiller denne spiller ofte gange bolden og placerer det (igen tættere på hullet). Dette er den samme spiller, der kritiserer sin tidligere gruppe for at gøre det samme. Når han har en dårlig løgn og savner skuddet, blæser han kurset og tager sit overtag. Efter at have skyllet det første skud i bunkerens ansigt prøver han det igen, så får du pisset af og begynder at svinge vildt.

På grøntene tager han frihed med begrebet “gimmee”. Når hans tilgang skud stopper inden for fire til seks meter af hullet, han sætter med stiften i, så hvis han savner, tæller han det som om han lavede det, en gimmee. Han stjæler næsten altid en ekstra tomme (eller mere) ved at markere bolden på den grønne tættere på hullet.

Sidst men ikke mindst, må du aldrig spille denne spiller i en kamp eller forvente at se hvert skud som en hawk. Det inkluderer at spørge ham og blive enige om hans score efter hvert hul. Selv under turneringer forlader han en stok eller to af totalet, når det tager fire eller fem ud af bunken. Faktisk, da jeg færdiggør denne historie, har jeg et godt eksempel på dette fra i gårs runden. På det 16. hul åbner han tejeskuddet omkring 150 meter og forlader 200 + meter til grønt. Det andet skud går til venstre og ender i højt græs nær et træ lige kort over det grønne. Shot tre lande kort. En chip og to putts. Som han kraner i det sjette skud siger han, bogey og sætter et fem på sit kort. Dette er meget almindeligt, da hans scorecard ofte læser bogey eller lejlighedsvis dobbelt bogey eller mere. Det ved jeg, fordi de nye trækvogne i vores klub har et klip til scorecardet, som han nu bruger. Indtil dette år brugte han en af ​​mine kortindehavere og havde hans scorecard og blyant i sin baglomme, skjult. Bundlinie; Efter at have udtalt alle grundigt runden, sænkes den score, han i sidste ende stiller til sit handicap, igen igen. Han er blevet beskrevet som verdens værste spiller, der spiller næsten hver dag.

Spiller 2

Dette er medlem af golfbranchen, som ofte spiller i arrangementer. I løbet af de ti gange, vi har spillet sammen, har jeg set ham tage mulligans på ethvert hul, på ethvert skud. Jeg kan ikke huske nogensinde at se ham med en dårlig løgn. Det betyder ikke, at han aldrig rammer bolden i grovt, bag træer eller i det høje græs omkring grøntene. Han vælger altid sin bold op af det grove og erstatter det, hvor han foretrækker det. Når der er et træ i vejen, bevæger han bolden ud af vejen (jeg antager, at de kalder det foretrukne løgne).

En dag på par 5 ramte han et godt stykke og gik til grønt på sit andet skud. Bolden gik langt til højre. Der var en creek ud over, hvor han kiggede og vi fandt aldrig bolden. Fordi han vidste, hvor bolden var, følte han, at han blev røvet og fortjent at spille tre fra en fri dråbe. Efter en op og ned fejrer han, at han lavede et godt par. For mig betaler det ikke at stille spørgsmålstegn ved det. Bare spil videre. Ligesom Player 1 kan han bekvemt kun tælle visse skud. Hvad sender du på kortet, når du afhenter og siger, at det er nok?

Spiller 3

Denne splittede virkelig mig inde. Jeg har en ven jeg har spillet med i over tyve år.  Han vil altid slå mig og uddrive mig, men når vi spiller for penge, selv for få dollars, bliver det reelt konkurrencedygtig. Første gang jeg fik ham til at snyde, var jeg under mit første Myrtle Beach golf-o-mania ferie i marts 2006. På det første hul i vores første otte runder ønskede han en 3 fods gimmee, som jeg ikke gav. Da han gik ned for at markere sin bold, forsøgte han at skjule det med sin krop og så snuck mærket et par tommer tættere på hullet. Jeg sagde ikke noget og betroede ham aldrig efter det. Jeg så ham gøre det et par gange på vores hjemmekursus og stoppede med at spille for penge indtil for nylig, efter at han endelig havde konfronteret ham med at snyde. Er du overrasket over at høre, at han nægtede alt?

Spiller 4

Denne har skadet økonomisk. Et regelmæssigt medlem af min gruppe i 1990’erne arvede mange familiepenge. Hans kælder ligner en golfklubs hall of fame, med en putting green og flere nye sæt af klubber end de fleste pro butikker.

En dag i løbet af en multi-hullers Skins game overførsel, var jeg ved at vinde omkring $ 20. På en par 5 I & m på den grønne i tre, med kun en fem nødvendig for at vinde. Da hans tredje skud løb lige ud af grøntens bagside op mod det høje græs, stønnede han. Da vi nærmede os det grønne, så jeg ham skubbe bolden med sin kil og flytte det et par tommer tættere på frynsen. Jeg spurgte begge spillere i gruppen, hvis de så, hvad jeg lige så. De gjorde ikke. I stedet for en meget vanskelig kile skudt for at endda lave et par, han putted og selvfølgelig gjort det til birdie, røver mig af nogle tiltrængt kontanter.

Han behøvede ikke pengene, men hans ego kunne ikke leve med tabet. Dette er den samme spiller, der har et +1 handicap (hvilket betyder at han er under-par), fordi han kun sender sine lave scoringer. Ja, han er en god spiller, men måske et 3 eller 4 handicap.

Normalt afslutter jeg mine historier ved at sige Golf er Great Theatre. Denne gang går sådan Golf er et spil, der bringer det værste ud i mennesker og giver den perfekte ramme for snydere.